2022-07-19
摩洛哥风情靓餐厅旺角食嘢真系好多选择, 如果想去一个好似置身在摩洛哥嘅餐厅,我会推介呢一间。之前看过好多报章介绍,见到相片都非常之吸引,终于有机会朝圣下。首先餐厅面积都几大,有室内仲有室外,最大胆设计就系餐厅中间有一个水池,另一个区域仲有沙,用project 打造海浪的感觉,好似置身于沙滩上,好有Gimmick.食物方面好多选择。芒果牛油果蟹肉沙律 $128中规中矩,最钟意就系好多菜,夏天食最好。海胆忌廉汁扁意粉 $158海胆都算几多,味道也不错,意粉烟烟韧韧,酱汁非常之creamy 。火山熔岩芝士和牛汉堡 $198店员会攞个器皿来倒芝士,重提大家要拍video就要准备,跟住就好似火山爆发一样芝士盖着和牛汉堡,牛肉相当juicy 。Espresso Tonic $68有两个牌子ToNic Water俾你选择。Matcha Latte $67浓浓绿茶香味。Tiramisu $80软滑,送咖啡一流
食物方面好多选择
。芒果牛油果蟹肉沙律 $128
中规中矩,最钟意就系好多菜,夏天食最好
。海胆忌廉汁扁意粉 $158
。火山熔岩芝士和牛汉堡 $198