呢间餐厅之前已经黎过两次,但耐何都系无位食唔到,今次做足功课再黎。因为餐厅不设Booking ,采用派筹形式,所以要一早起身搭车入元朗至食到。💟手切薯条$65配黑松露蛋黄酱同茄酱 用超市车仔装好可爱😍薯条好新鲜好有薯仔味,热辣辣配埋个黑松露蛋黄酱好好味💟美式辣肉肠Pizza$140型格黑色既竹炭饼底,加上有芝士同辣肉肠,食落好惹味💟布朗尼$70呢个好有惊喜💕非常好食系用细煎pan热住上枱,keep住个温度。热既布朗尼配埋个雪糕,一冻一热食,好正!而个布朗尼入面有果仁,夹埋黎食好有口感。💟Rose special drink$45呢款系menu无既,当日去有既special drink,颜色好岩打咭,饮落几清新❣餐厅环境真系好靓,好似去左旅行置身摩洛哥咁🏝虽然环境唔大,不过坐得几舒服,唔会好迫。除左室外位置,仲有室内位置,不过个人就觉得室外位置chill d影相又有feel d😍而最靓个墙身石椅打咭位置,系会留比客人影相,唔会安排客人坐既🤗配埋个蓝天白云打咭影相,真系一流👍当日星期六去,我朝早9点几去到排第二个,10点开始登记资料,同简坐位,所以如果想有靓位坐,就要早d去啦。 🔆留意返餐

💟手切薯条$65
配黑松露蛋黄酱同茄酱

💟美式辣肉肠Pizza$140
型格黑色既竹炭饼底,加上有芝士同辣肉肠,食落好惹味

💟布朗尼$70
呢个好有惊喜💕非常好食
系用细煎pan热住上枱,keep住个温度。

💟Rose special drink$45

❣餐厅环境真系好靓,好似去左旅行置身摩洛哥咁🏝
虽然环境唔大,不过坐得几舒服,唔会好迫。

🔆留意返餐厅10:30至开,所以10点拎左筹都要等一阵。
另外餐厅星期一至五系唔开,只开星期六日,勿摸门钉。
90分钟用餐时间,打咭加影相岩岩好😂

登记左既只会留枱5分钟,如果迟左就会比其他客啦~
如果想Walkin既就可以睇下有无人无黎执死🐥食到
  • 手切薯条