2022-12-23
而家好ᕼIT酸菜鱼。。我就好怕食酸菜。。所以有啲怕食。。但我每次都会食水煮鱼。。细食嘅我又想食又食唔晒。。所以次次揾大食嘅人陪我食。。呢间喺K11新开。。装修有啲似摩洛哥ᖴEEᒪ嘅。。但佢系中餐。。一开个阵已经畀佢吸引左。。我俾佢啲装修吸引到之余。。佢啲嘢食都好好食。。又好精致。。貌相超级吸引😋😋食物个味道都系好好嘅。。我平时经过见到都劲多人排队。。我今次就好好彩去到唔使排就入得👍🏼👍🏼不过都系ᗷOOK咗枱稳阵啲😀..🐟招牌水煮鲈鱼片🐏恭亲王京烧羊腩🥬金银蛋小菠菜苗..📍 稻成京川沪 (尖沙咀)尖沙咀梳士巴利道18号Victoria Dockside K11 Musea B1楼B111号舖..@dabpa.mcc ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hk
我就好怕食酸菜。。所以有啲怕食。。
但我每次都会食水煮鱼。。
细食嘅我又想食又食唔晒。。所以次次揾大食嘅人陪我食。。
呢间喺K11新开。。装修有啲似摩洛哥ᖴEEᒪ嘅。。
但佢系中餐。。一开个阵已经畀佢吸引左。。
我俾佢啲装修吸引到之余。。佢啲嘢食都好好食。。
又好精致。。貌相超级吸引😋😋
食物个味道都系好好嘅。。
不过都系ᗷOOK咗枱稳阵啲😀
🐟招牌水煮鲈鱼片
🐏恭亲王京烧羊腩
🥬金银蛋小菠菜苗
📍 稻成京川沪 (尖沙咀)
@dabpa.mcc
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#dabpamcc#tsimshatsui#tsimshatsuifood#k11musea#k11museafood#k11museafood#k11musea美食#稻成京川沪#尖沙咀美食#水煮鱼