2023-03-01 1902 浏览
✴️椒盐鲜鱿粟米芯-有获气的椒盐鲜鱿 同时椒盐粟米芯口感都相当特别👍🏻✴️西班牙黑豚肉根马拉盏椒丝椰菜苗-好惹味既椰菜苗 好有咬口 菜吸收哂肉汁 好好味✴️蜜汁顶级西班牙黑毛猪叉烧-必点之作 半肥瘦叉烧 肉质好嫩 外皮烧得刚刚好 有少少脆边 蜜汁又唔会太甜 直头系我心目中既招牌菜❤️✴️片皮鸭-餐厅既食法系先食左净脂肪既鸭皮 第一次食感觉好新鲜 但系个人觉得太油腻 唔爱好🤨同埋唔知系咪太大冷气 热辣辣既包皮落到碟会即刻冻左 令到成件事系冻住黎食 好扣分🥲然后我地试下唔包皮净系食鸭 件鸭会变返热食 仲系好好味的😂扁皮鸭既两味 我地拣左椒盐烹调 十分惹味 当日围台 二食比一食更受欢迎😂另外有个小表演 店员会用转碟形式去调配食鸭既酱汁 好Amazing🥰✴️鱼汤四宝泡饭-鱼汤好鲜甜 好够浓汤 饭里面加左脆脆 令口感再度升华 饭既软硬度刚好 呢排冻冻地食返个热汤饭 真系好暖胃 推荐你地都要试下❤️ 餐厅利用柔和灯光 令到环境气氛好有情调 加上食物质素优质 每道菜都各有特色 可以食到好多特别既菜式 而且店员服务态度贴心周到 门口的打卡位别具心思 极力推荐大家过黎试下 无论系纪念日定普通饭聚 都非常适合❤️❤️
✴️椒盐鲜鱿粟米芯
-有获气的椒盐鲜鱿 同时椒盐粟米芯口感都相当特别👍🏻