摸过两次门钉 今次终于如愿以偿食到喇!话说华嫂星期日同公众假期都唔开既 由于本和味龙平日要返工 所以只有星期六日先有机会去大西北对上两次都系星期日去 摸左两次门钉 今次终于都醒水喇 终于都如愿以偿食到华嫂喇!我地一行三人叫左3样野share (由左至右上至下)1. 餐蛋通(冬荫功汤底)2. 鸡翼猪扒蕃茄汤通粉 (大人气)3. 招牌芝士咸牛肉蛋猪仔包餐蛋通(冬荫功汤底)-好有特色既汤底 坊间既茶餐厅比较少见用冬荫功做汤底 作为冬荫功fans既和味龙表示对佢偏心鸡翼猪扒蕃茄汤通粉-个蕃茄汤底好杰身 蕃茄鲜味非常浓郁 唔似坊间有d茶餐厅加好多水搞到淡到咩咁 鸡翼同猪扒都好好食招牌芝士咸牛肉蛋猪仔包-非常邪恶既组合 个猪仔包好有咬口 而芝士咸牛肉蛋呢个组合基本上系冇死既 蛋黄半熟 仲有少少流心 正!另外见到好多人都有叫招牌菠萝包 好后悔冇叫到呀 见佢好得意 菠萝包夹住牛油 芝士 蕃茄片同鸡蛋 又系另一个非常邪恶既组合 下次一定要试下!
摸过两次门钉 今次终于如愿以偿食到喇!

我地一行三人叫左3样野share (由左至右上至下)
1. 餐蛋通(冬荫功汤底)
2. 鸡翼猪扒蕃茄汤通粉 (大人气)
3. 招牌芝士咸牛肉蛋猪仔包

鸡翼猪扒蕃茄汤通粉