2024-02-19 642 浏览
讲起来,呢度既鱼蛋牛腩河真系正到弹起!啖啖肉嘅牛腩,足料而且鲜嫩多汁,每一口咀嚼都感受到啲牛味浓郁,真系入口即溶呀!河粉滑溜溜嘅,咁滑又唔易断,加咗辣酱之后更加惹味,够哂劲!再搭配𠮶碟脆口嘅炒青菜,简直系完美搭档🌟。而四宝面同四送面两兄弟,都系一于正宗。送面嘅料真系大方得黎,点都唔马虎。猪红、鱼鲛、鱼蛋、牛丸一个唔少,外表吸引得嚟,味道更加杠上加杠👍。最搞笑嘅系我哋个「大兜乱」,好似无牵无挂咁将哂所有嘢扑埋一齐,但食落真系一丝不苟添!最后,我想赞下老板娘嘅亲切,我问佢面嘅秘诀,佢笑笑口就教我,真系好有人情味。除咗食物好味,间店嘅气氛都好搞笑🎈,令人食得开心又满足。一家人啲嗲嗲声仲令食物变得更加窝心添!下次都一定要再嚟!