2020-02-27
近期成日困系屋企真系闷到发花癫出去人多既地方又好担心住西贡附近既我,惟有去西贡揾野食啦!系和你eat既apps见到有人推荐呢间系匡湖居既cafe仔,一于试下!估唔到又有surprise㖞!环境靓,所有野都好好,惟一一样真系要讲左先本来有2个职员好勤力,服务又几好,带住口罩煮野食令人好放心!但后期有一位高高地,带眼镜既,出现左一阵然后坐喺旁边吹水玩车既员工(希望唔系老细啦)将个口罩挂系下巴边好似负责整咖啡,一路整又同员工讲嘢!咁同无带无分别㖞!如果咁岩呢间店嘅负责人见到,真心希望提点下员工/自己注意卫生!不过好彩我既食物系由另外2位尽责员工负责 见到佢哋好勤力,又会主动介绍比我知道bagel同sandwiches 有set我同老公叫左个bagel set,另加all day breakfast ,后叫左杯咖啡食物卖相正,set$68,改叫其他咖啡加$10咖啡超好饮拉花又靓All day breakfast $70,真心平㖞Hea hea地,坐返半日,上下网,做下公司野身心都健康啲其实有消毒纸巾提供,系好欣赏希望下次再去所有员工都带住口罩煮野食啦
出去人多既地方又好担心
住西贡附近既我,惟有去西贡揾野食啦!
估唔到又有surprise㖞!
环境靓,所有野都好好,惟一一样真系要讲左先
不过好彩我既食物系由另外2位尽责员工负责
食物卖相正,set$68,改叫其他咖啡加$10
咖啡超好饮拉花又靓
All day breakfast $70,真心平㖞
Hea hea地,坐返半日,上下网,做下公司野
身心都健康啲
其实有消毒纸巾提供,系好欣赏
希望下次再去所有员工都带住口罩煮野食啦