Sky726

2020-11-14 268 浏览
约左朋友去街撞正万圣节,上网见到呢间餐厅既环境唔错,仲可以见到闹市既夜景,一于book黎试试佢。可惜我地坐唔到window seat, 不过入面d装饰都几可爱,增添唔少万圣节气氛。appetizer呢个crab cake, 入面食到好多蟹肉好足料,而且分量都唔少,好食!再叫左个慢煮猪肋骨,肉质畸嫌干身左d,但个sauce系唔错,薯角都so脆dessert叫左呢个柠檬蛋白脆炸弹。Staff好好,等我地食完main course 换埋碟先上,仲会介绍一下个甜品同食法tim! 呢个dessert真系好正,酸甜度配合得好好!好fresh又唔漏,食饱再食佢都唔怕因为朋友唔饮酒,所以只叫左一杯cocktail, passion fruit mojito,都几大杯,有少少酒味,容易入口。好岩女仔饮!

• 柠檬蛋白脆炸弹