2012-11-03
同大人去完沙嗲王劣食晚餐之后行紧去搭小巴离远望到弥月屋招牌,即系二话不说拉住大人跑过去会认识弥月屋都系因为睇得小巴d广告多XDD十点几都有一条人龙o系度,真系好高人气因为入面o系正常枱full哂,于是被安排坐外面o既榻榻米枱唔习惯长期屈住对脚真系有d唔知点算好,又因为人多行李多唔可以随意伸直对脚menu其实只系一张纸,背面就系呢d图片,算系细心o既,因为单系睇menu上面o既字眼真系会唔知自己叫左d乜野好好咬口,不过叫一份就有点儿太多呢个其实系一人份量o既set,唔记得左叫咩名,xx三色咁样架里面o既迷你氷流系要先沾上旁边兜汁先食,味道好特别唔知点解我就系对烧丸子有种情意结明知食完会饱到反枱,都系要叫黎食,我拣左芝麻酱,另外旁边会有黑白芝麻俾你沾上食到最后一串真系食又唔系唔食又唔系,劲饱!彷佛系食第二餐咁o既感觉~如果一大班朋友一齐黎就可以试多d野啦,不过就可能要早d黎霸位喇服务方面冇特别,平平啦~
离远望到弥月屋招牌,即系二话不说拉住大人跑过去
会认识弥月屋都系因为睇得小巴d广告多XDD
十点几都有一条人龙o系度,真系好高人气
因为入面o系正常枱full哂,于是被安排坐外面o既榻榻米枱
唔习惯长期屈住对脚真系有d唔知点算好,又因为人多行李多唔可以随意伸直对脚 menu其实只系一张纸,背面就系呢d图片,算系细心o既,因为单系睇menu上面o既字眼真系会唔知自己叫左d乜野 好好咬口,不过叫一份就有点儿太多 呢个其实系一人份量o既set,唔记得左叫咩名,xx三色咁样架
里面o既迷你氷流系要先沾上旁边兜汁先食,味道好特别 唔知点解我就系对烧丸子有种情意结
食到最后一串真系食又唔系唔食又唔系,劲饱!
彷佛系食第二餐咁o既感觉~
服务方面冇特别,平平啦~