2007-08-03
琴晚一行六人去左呢度开餐: 芒果沙冰好甜好冻~~正串烧: 有牛, 猪, 鸡, 鸭肾同猪颈肉, 我就觉得牛同鸭肾最好食, 真系好野味架, 值得一赞, 仲有青木瓜沙津, 酸辣冇骨凤爪同柚子沙津, 三种沙津味道都一般, 冇乜惊喜.到主菜出场, 我地叫左: 盐烧乌头鱼, 炸虾饼, 冬荫公虾汤, 泰式炒蚬, 炒菜, 泰式咖喱炒蟹同蒜蓉饱盐烧乌头鱼就真系好好味, 佢地用特制既香草加上海盐黎烧, 条鱼烧得啱啱好, 又鲜又野味, 下次再黎一定要叫呢样~~正炸虾饼唔系好得, 因为d虾唔系好新鲜冬荫公虾汤都唔错, 有好多虾同草菇(我既至爱)泰式炒蚬就麻麻地喇, 都食唔到蚬既鲜味, 泰式咖喱炒蟹都系一样, 蟹又冇乜鲜味, 个汁又太甜, 用法式蒜蓉饱"点"黎食就好味d最差系个炒菜, d通菜好老好多渣, 我冇食过, 一来太饱, 二来个卖相都麻麻地埋单都系八百几蚊, 我地六个人每人都系百几蚊咋, 以咁既价钱食咁多野, 唔错架喇!!
芒果沙冰好甜好冻~~正
炸虾饼唔系好得, 因为d虾唔系好新鲜
冬荫公虾汤都唔错, 有好多虾同草菇(我既至爱)