2022-05-13 586 浏览
重点在最后 - 题外话 : 摆设式取号机 食物方面, 价钱同质素成正比。无特别推荐, 因为整体上都好食 及 抵食。唯一系 鳗鱼饭$118 分量多, 只系汁很少仲食左: 蟹籽沙津 , 都几多酱~ 甜蛋~牛油果软壳蟹卷, 好食~  等等~ 下次可以试下吞拿鱼, 好多人叫餐厅没有设用餐时间限制,  而店员亦无动作对于久座既客人, 即刻对呢间餐厅加分(隔离对台, 由我坐底叫野食开始, 已经食饱系度饮酒饮酒, 到我埋单,佢地先埋单, 劲! )
重点在最后 - 题外话 : 摆设式取号机

唯一系 鳗鱼饭$118 分量多, 只系汁很少

题外话/补充资料: 除左味道之外, 重点要讲既系门口有一部"取号机" , 唔好俾佢呃左!! 我第一次黎呢间餐厅, 进入大门正前方有一部"取号机" , 然后右边已经企满等位既人 8-10个左右, 一直排到门口。竟然人咁多, 不如企出面等啦。 企左5-10 分钟左右, 见有人出, 有人入, 但一直听吾到叫号声。 我们二人拎住对飞, 行番入去等。结果发现, 原来跟本就唔会叫号码, 反而系排队入座。 系咁既情况之下, 我亦留意到好多人都会走去"取号机" 拎飞。对于呢个安排, 我真系好奇怪 !! 希望其他食客留意一下。
2022-05-05