2023-09-24 326 浏览
朝早打完波夜晚食饭又喺附近点算好呢?又唔想返屋企又出嚟于是乎周围档周围行行到都唔知行边好,唯有揾个地方坐低饮杯咖啡食件cake周围search发现Times Square食通天11楼出现呢间Cafe之前喺APM都饮过嘅,不过冇坐低,今次坐足一粒钟坐到唔好意思都要走人之前响公司附近介绍过一款叫magic,胆粗粗问吓呢度有冇啦,点知好似我好奇怪咁完全唔知系乜🤣佢话以为系拉花其中有个款式叫magic🤪仲话如果我想拉咩花,佢哋都可以尽量帮我整,不过我又谂唔到🤪冇办法,又冇duty唯有饮flat White 佢个拉花其实都好靓,除咗心形仲加咗一朵玫瑰花件Banana cake就争啲啦,想佢整热少少又话冇,质地唔好 又唔够香 成$28一片😞虽然咖啡唔错⋯⋯拖到无可再拖,都系一个钟

冇办法,又冇duty唯有饮flat White
佢个拉花其实都好靓,除咗心形仲加咗一朵玫瑰花

拖到无可再拖,都系一个钟

Flat  white
Flat  white