2009-02-09 10 浏览
星期六,食完大快活早餐, 去上瑜伽堂, 跟著食个美心鸡脾和红豆冰补充体力, 行一阵街, 又到晩饭时间.早阵子到芽庄的 湾仔分店食嘢, 果度d食物种类多, 味道和服务不错. 所以今日来中环呢间试吓, 点知就出事了! 两个人点了:生牛肉汤河(牛肉只有三小片, 仲要细细件) , 柚子虾沙律, 酿鸡翼和蒸粉卷. 中环分店的食物款式少, 服务普通, 枱与枱间的空间很窄, 鬼佬很多, 很嘈, 最令人发怒是食到我搅肚和腹泻.星期日4点几起床, 食两片嘉顿面 包就去跑马拉松, 差不多跑到终点个肚就搅搅吓, 返到屋企食咗保济丸, 个肚就好d, 无咁绞痛, 但仍有拉肚子, 断断续续, 整天最少拉了十次. 如果我跑其他的时间就肯定要上车, 真系俾佢害死分析吓我的食物和进食时间, 一定系呢间舖有问题! 请勿以为多人排队等于受欢迎!

两个人点了:

分析吓我的食物和进食时间, 一定系呢间舖有问题!

请勿以为多人排队等于受欢迎!

牛肉只有三小片