听朋友讲呢间天妇罗店好多次,有次的起心肝想去试,比门口条队吓亲😂 败走左几次,终于有次weekday 7点前去到旺角就想去睇下有冇位,yeah! 可以直入最后两个位✌️睇食评 海鲜don好似最受欢迎,所以就即order. 先上左两个沙律 再黎就系我一直期待嘅天妇罗海鲜don .虽然见到食评大家都有讲过一个菜心苗天妇罗,当你自己亲眼见嘅时候真系感觉好特别。呢样嘢真系香港化☺️我好钟意佢天妇罗炸粉浆又薄又脆,炸既时间啱啱好。特别系菜心苗既叶,真系好脆但叶同菜梗都唔过火。如果我哋只系讲天妇罗底浆同师傅炸佢嘅功架,完全觉得佢系香港数一数二嘅地方。虎虾同埋鱿鱼个人觉得新鲜度争左少少,唔好误会,系绝对对得住八十蚊嘅呢个价钱。唔介意佢加价去做多一个新menu,有更premium更fresh既海鲜。另外需要一提,每位店员都好有礼貌好细心好开心见到咁多人排队等呢一间天妇罗店,希望大家继续支持小店 等多d有talent既人有自己既一遍天

睇食评 海鲜don好似最受欢迎,所以就即order.

海鲜天妇罗

另外需要一提,每位店员都好有礼貌好细心
海鲜天妇罗