嘉宝汉堡系区内都相当出名,现在有三间分店,如果经过附近,一定系会帮衬👍🏻因为用料高质,驰名汉堡超厚肉。⭐️黑松露芝士牛堡我觉得系镇店之宝!汉堡厚身超juicy, 系用牛肋肉切碎再慢煮而成,加上浓郁黑松露酱同creamy 芝士, 多重口感超滋味😍⭐️鸡扒凯撒沙律系快餐店都可以食得超轻盈,罗马生菜新鲜爽口,洒上少少巴马臣芝士碎,面包粒,再沾小小沙律酱,轻盈无负担。慢煮鸡扒再煎到金黄色,皮脆肉嫩。⭐️套餐加$18包小食同饮品饮品有个样本柜,边d要加钱会有标示,一目了然。⭐️小食多左健康选择,拣左玉米杯同凯撒沙律(加$5),沙律份量几多,性价比高。另外追加小食,BBQ味鸡翼两只$10,juicy 好食😋⭐️尖沙咀呢间分店环境几大坐得舒服,仲有自动洗手机,食得安心干净👍🏻

⭐️黑松露芝士牛堡

⭐️鸡扒凯撒沙律

⭐️套餐加$18包小食同饮品

饮品有个样本柜,边d要加钱会有标示,一目了然。

另外追加小食,BBQ味鸡翼两只$10,juicy 好食😋

2024-12-31