2024-07-31 171 浏览
生日前就plan 定去南丫岛 见到杂志介绍都好想去睇下食下好在天公作美 都算好天 无落好大雨先去得成食饱左就行去店食甜品见小店都系得三张枱 所以都明白点解要写明最低消费 小店生意难做难得一场黎到一定要食招牌豆腐cheesecake 不用配coffee 都好够味 又不太甜 好豆腐 软绵绵 必食 老板娘介绍餐牌 建议我地由淡味食到浓味 由上至下咁睇menu 忘记了影cake menu 呢个Oreo cheesecake 一睇都知足料 就咁食系偏甜 因为有焦糖酱 所以系要配coffee 一甜一苦 好鬼夹 男朋友都不知不觉间食左好多 平时他不好甜吃 Drink menu 老板娘recommend Americano 先尝试到豆既味 我地就先叫左一杯try try 果然系要叫多一杯 配cake 真系有配搭过既原来二人共256 元 没有限时 可以倾吓 食下cake 叹吓咖啡 人生乐事 同老板娘倾计 原来小店做左十几年 真系不容易呢
生日前就plan 定去南丫岛 见到杂志介绍都好想去睇下食下

好在天公作美 都算好天 无落好大雨先去得成