2024-09-21 89 浏览
之前bookmark过但结业都未去过,而家重开快啲去试试。食物🥗猴头菇汉堡(纯素)$130- 出街食汉堡要纯素好难,因为好多时块包会加奶粉、牛奶、牛油等等。呢个汉堡纯素得黎仲好软熟,仲系我最爱嘅黑色面包。我都唔知点解对黑色面包情有独钟。猴头菇处理得好好,冇苦味。仲有块素汉堡。食晒都好饱。仲要配半碟薯条,唔想浪费但真系食唔晒。下次要几条够喇😅🥗Keto all day breakfast - 材料丰富有椰菜花、藜麦、沙律菜、窝夫、橄榄、蕃茄、炒菇、仲有芝士同埋乳酪!!好高蛋白质呀🤩营养丰富!🥤keto Avocado shake -Besame mucho AvocadoMilk Shake 绿油油奶昔$68- besame mucho原来系西班牙文,意思系kiss me a lot,亦都系一首好出名既歌曲。改名好有心思切合音乐主题👍🏻🥤Jump! Shake (Seaberry)热情的沙漠 可转燕麦奶做纯素😍$68- 市面唔觉有seaberry饮品,人生第一次食seaberry😌又系歌曲名取名👍🏻餐厅用音乐做主题,一星期有几晚都会有音乐表演。可惜今次去食午餐,下次要试吓晚餐听埋歌😝 餐
之前bookmark过但结业都未去过,而家重开快啲去试试。

食物
🥗猴头菇汉堡(纯素)$130

🥗Keto all day breakfast

餐厅用音乐做主题,一星期有几晚都会有音乐表演。可惜今次去食午餐,下次要试吓晚餐听埋歌😝 餐厅主要是为少数族裔、妇女和青少年提供培训计划和就业机会,仲有派饭活动。大家多啲去支持啦💪🏻
猴头菇汉堡
猴头菇汉堡