2019-07-07
今次去到佐敦依间入聘请左聋哑人士嘅社旗餐厅,食饭享受食物之外仲可以做有意义嘅事,真系食得特别开心🥰========================香煎带子淡虾酱意大利饭🍲 $168虾酱味闻落香浓但食落又唔会太重口味,反而淡淡地;饭粒质感软硬适中,连同略为稠身嘅酱汁同爽脆嘅三色椒同杂菇一齐煮味道郁浓吸引🤤带子虽则细只咗啲,但食落颇为弹牙爽口唔错😋========================12吋巴马火腿芝士薄饼🍕 $188巴马火腿同芝士系作为薄饼配搭曾到绝都唔系第一日知,所以今次呢个薄饼令我大开眼界嘅唔系佢嘅馅料你系佢嘅批底🤪佢嘅批底用咗薄批,真系好似饼干一样咁脆口又唔会硬到似石头☺️佢嘅饼底真系令人食上瘾🤤咸咸地嘅巴马火腿配埋酸酸甜甜嘅番茄酱同芝士食落不愧系薄饼必叫款式之一🍕 ========================巧味道指数👅:👧🏻👧🏻👧🏻再食过指数🏃🏻♀️:👧🏻👧🏻👧🏻锡荷包指数💸:👧🏻👧🏻服务正指数👩🏻🍳:👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻环境靓指数👀:👧🏻👧🏻👧🏻========================📍 籽乐厨房 (尖沙咀)尖沙咀山林道38号银座38 3楼=========
香煎带子淡虾酱意大利饭🍲 $168
12吋巴马火腿芝士薄饼🍕 $188
巧味道指数👅:👧🏻👧🏻👧🏻
再食过指数🏃🏻♀️:👧🏻👧🏻👧🏻
锡荷包指数💸:👧🏻👧🏻
服务正指数👩🏻🍳:👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻
环境靓指数👀:👧🏻👧🏻👧🏻
========================
📍 籽乐厨房 (尖沙咀)
尖沙咀山林道38号银座38 3楼
========================
#hk #hkig #hkigfood #hkfood #food #couple #hkeat #eat #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodporn #hkfoodie #hkfood #美食