2024-05-04
最近去密咗,可能有人话我打手,但系呢间酒楼价钱、出品真系唔错,性价比好高星期一至五 $1 乳猪🐷 5-7位有半只片脆肉嫩,虽然系细只,但系肉唔少,佢切咗16件,连半个头上枱呢位姐姐虽然感觉黑面,但系有礼貌、服务做足,食物跟足螺头海皇冬瓜盅 $ 138啱啱开始发售,一个开到12碗,而且冇味精、唔重盐份,汤系清淡但甜茶皇鸡🐔 $ 88呢个系任点优惠,试问仲有几间酒楼做到$88一只鸡?我未见到!呢只鸡实情都系豉油鸡一只,但系肉质嫩滑,胸位都唔干,茶味就冇架喇😅西兰花炒鲜鱿 $ 118呢个份量足,质素唔错,调味清淡,跟左碟蚝油比客人蘸酱,证明佢真系好轻手秘制海鲜酸辣龙趸斑 $ 128汤底乳白色,微微酸辣,又冇辣椒嘅味道,龙趸走油再入汤浸熟,肉质实净 海鲜仲有几只虾同埋沙白蚬沙嗲金菇肥牛煲 $ 98好多好满足,沙嗲味唔出,但系够湿润多汁,𩠌饭一流有粉丝同芽菜都好多,但系肥牛都唔少架!仲有少少菠萝粒吊味酒鬼胜地,免开瓶费👍 环境干净企理,食物平靓正,仲可以自己带酒,成为咗我嘅饭堂
星期一至五 $1 乳猪🐷 5-7位有半只
呢位姐姐虽然感觉黑面,但系有礼貌、服务做足,食物跟足
螺头海皇冬瓜盅 $ 138
茶皇鸡🐔 $ 88