2018-03-13 41 浏览
对麻辣不能自拔,但又不想经常食火锅咁重皮,呢度的确系一个唔错嘅选择!2人餐都系百零蚊起,一人餐就五十几蚊有齐你食,夫复何求呢~本来想叫2人餐,但最后都系拣咗独食个人餐,就系贪佢碗面~小食方面都有好多畀你拣口水鸡翼够麻够辣,而且鸡翼肥美,绝非奀瘦之辈,亦贴心地切开两边,等酱汁渗入鸡翼之中,有效果!麻辣手撕鸡份量十足,估唔到廿几蚊有咁大碟!黄金皮蛋无一般黑色皮蛋嘅苦涩味,外貌长得晶莹剔透,美丽又美味~老公叫咗牛肉面,重庆式嘅牛肉同我哋平时食既台式好唔同,反而似细细粒一口牛,我就比较钟意个面条,够弹牙又唔会好工整,好实在!我自己就要软骨面,有啲似炖汤骨,够软腍~最后试咗个冰粉,红糖水加入好似透明啫喱嘅物体,清清凉凉都唔错,店员话系重庆好出名嘅甜品嚟㗎~

本来想叫2人餐,但最后都系拣咗独食个人餐,就系贪佢碗面~

小食方面都有好多畀你拣

效果!

麻辣手撕鸡份量十足,估唔到廿几蚊有咁大碟!

我自己就要软骨面,有啲似炖汤骨,够软腍~