2017-07-11
知道呢间餐厅开咗一年 ,老板系艺人马德钟。 今日同老公睇完spiderman,慢慢行去呢间餐厅, 事前经过openrice订位有九折!好过冇吖😅 ok入正题 。一入到去餐厅,可能系时间尚早关系,我哋book咗七点, 只有两枱客。餐厅里面有一间房可以坐14人最低消费只系一万蚊, 当晚马德钟同朋友就喺间房度用膳, 我哋就坐咗喺sushi bar table打开个menu,头两个set 分别系$980同$1180. 于是点了$1180. 老实讲如果要俾$1180,食物系唔够突出,我只能够畀75分. 食到最后个师傅先同我哋讲其实唔好嗌menu个set, 我哋有好多seasonal嘅嘢可以畀你哋食,可能会贵少少都系千零蚊, 叫我哋下次可以试下,真系畀佢激死! 早啲讲啦大佬,就算千五六蚊好食有乜所谓呀,又唔系日日食! 但系个师傅同埋个经理 好nice, 因为咁我哋会畀多一次机会呢间餐厅。 当晚所见马德钟都好在意自己餐厅嘅出品, 餐厅做咗一年 ,如果喺尖沙咀想做得住一定要有惊喜gimmick!希望佢哋做得住啦!