//平日我都好中意食日本野觉得好新鲜又唔太油腻。今收工特别肚饿,谂谂下就食放题啦!☺️旺角虽然都有好多放题选择,不过我就一定拣乐天大喜屋😍本身乐天大喜屋已经占一层嘅位置有一个大空间系自助区嚟,有齐热食、甜品、小食或者系特别嘅饮品,例如清酒同梅酒🥂。另一边仲有一个区域系饮品,想饮嘅野都应有尽有。而且呢到其实选择好多,刺身、寿司、手卷、串烧、天妇罗、锅物同埋甜品,每个种类都至少有5-10款可以拣,有咁多口味,真系好难抗拒🙈最特别最近有乳鸽同埋活䲞鱼刺身😍仲有黑松露酱同埋柚子芥末酱款式嘅寿司,可以媲美某某集团嘅寿司嫁!(即系好高质呀!🤫)唔讲咁多,我要book位食下一次先😆@daikiya_joy#foodie #食在香港 #吃货 #吃货香港 #吃货香港人 #吃货人生 #吃货日常 #吃得是福 #吃播 #香港食评 #foodiehk #foodiehongkong #foodielife #foodiepic #吃尽全香港 #吃货日记 #为何总是饿 #香港美食 #香港食物 #香港日本菜 #日本菜香港 #香港放题 #日本放题 #hongkongfood #hongkongjapanesefood
平日我都好中意食日本野
觉得好新鲜又唔太油腻。
今收工特别肚饿,谂谂下就食放题啦!☺️
旺角虽然都有好多放题选择,不过我就一定拣乐天大喜屋😍
本身乐天大喜屋已经占一层嘅位置
而且呢到其实选择好多,刺身寿司、手卷、串烧、天妇罗、锅物同埋甜品,每个种类都至少有5-10款可以拣,有咁多口味,真系好难抗拒🙈

#foodie #食在香港 #吃货 #吃货香港 #吃货香港人 #吃货人生 #吃货日常 #吃得是福 #吃播 #香港食评 #foodiehk #foodiehongkong #foodielife #foodiepic #吃尽全香港 #吃货日记 #为何总是饿 #香港美食 #香港食物 #香港日本菜 #日本菜香港 #香港放题 #日本放题 #hongkongfood #hongkongjapanesefood #viking
  • 活䲞鱼
  • 孔鸽