2019-02-25
今日收工,约左几个大学同学落旺角打边炉,听朋友介绍依间野开左唔系好耐。起初,都冇太大期望,因为我平时都唔打边炉,所以都系谂住就下班fd。一上到去,装修好有特色,而且座位舒服。最紧要啲海鲜刺身够新鲜,食物款数仲满足到我咁挑剔既性格,蓝妹啤酒仲要任饮唔嬲。我地好在一早留左位,未够8点出面已经排哂长龙,入面仲要爆场,但系都冇影响到上菜速度!!依一点好抵赞,好小餐厅可以做到。依间火锅边炉,唔单止海鲜生蚝够新鲜,而且啲牛都好高质素,比起其他同类既边炉火锅有过之而无不及(我个fd讲) 一路慢慢食,去到差唔多够钟,都冇人吹单,可以比我地成班慢慢食野聚下旧,如果比著其他,一定赶走左我地。 差唔多食饱既时候,我地顺便拎埋甜品,但甜品就有啲失色,得雀巢雪糕,但都尚可接受。另外佢地有部自制雪糕机,依个就几过瘾,可以适合小朋友自己动手整。食完,大家都好满足,最紧要环境舒服,坐落唔会太逼,价钱又正正常常,唔会突然又收多。 抵食!下次会再同班fd黎!