返工都好忙,冇乜机会食到海鲜同生果,自己一个求求期期就算,今日咁岩问开朋友去康怡广场𠮶边交收,交收完就去咗AEON行吓🙊 喺下面就闻到锯扒嘅味道,就专登循住香味上咗去3楼今日闷闷地一于奖励吓自己,几特别嘅系我见到佢会用生果配搭扒餐🤓又几得意㖞我就试吓食蟹加菠萝配搭嘅扒餐,除咗啲蟹膏好多好正之外,铁板制作嘅菠萝特别鲜甜😋好耐冇食过蟹啦😮‍💨平时咁忙咁攰当然都想会有人服侍下啦,一入门口首先有店员问我堂食定外卖,可能因为我比较夜先收工🫥但系店员见到我咁攰都唔敢怠慢即刻安排入座,坐低就随即俾Menu我,我好快就拣咗蟹配菠萝铁板餐,嘢饮我就冇叫啦,最主要系我饮水就够,keep fit😜座位大概坐左六成人,店员都会同客人倾吓计,知道大家工作辛苦都会问候下,唔错喇~到我埋单店长友善咁同我讲下次见,其实好多餐厅都少咗呢一种礼貌,但系呢一间餐厅起码比到我宾至如归嘅感觉😬下次一定会再帮衬㗎~

菠萝蟹铁板
2022-06-01