2024-08-21
一心想嚟食私房菜,见呢间好似好巴闭咁,三个月前就要订枱,就一于等你三个月。原先餐牌是单点价钱,后来改了迫人食套餐,我们拣了599一位五个菜一个汤。套餐一定比单点贵好多。首先讲讲个爵士汤,花胶汤的材料是充足的,但是加入了哈密瓜反而影响了成煲汤的真材实料,变成好似饮紧糖水汤咁!失败!炸蟹钳:唔应该有什么难度的菜式,一般酒家都整到,兼且唔会难食,但佢竟然可以整到入口即林,唔弹牙,所谓的蟹钳真系好似拾回来的蟹脚摆上去一样,无肉的。失败之中嘅失败!冰镇咕噜肉:咕噜肉是一粒粒比牛肉粒差不多大细的肉粒,外层是粉浆厚厚的,再盖上一大堆冰块,用一个丑陋的器皿承载住,真是颠覆了我对冰镇咕噜肉的感觉!失败失败失败!还有其余几道菜式,真是平凡之中的平凡极点,上台时只是暖暖的,完全没有镬气及没有热辣辣的感觉。最后上来的所谓水果,我们五个人,给了七件橙,咩玩法?比两个橙要用你几钱呀?你不如榨汁分俾我地饮仲好分d啦!孤寒到咁样真系所有钱你赚晒啦胡须佬!最后仲要播放住香港小姐音乐扮大明星咁出嚟同大家敬酒,问我哋好唔好食㖞?唔比回应你系因为我哋够量度,但你真系唔好再用咁嘅质素收咁嘅价钱去呃人啦!仲够胆问好唔好食真系厚颜
最后仲要播放住香港小姐音乐扮大明星咁出嚟同大家敬酒,问我哋好唔好食㖞?唔比回应你系因为我哋够量度,但你真系唔好再用咁嘅质素收咁嘅价钱去呃人啦!仲够胆问好唔好食真系厚颜无耻!
一间挂羊头卖狗肉的所谓私房菜,放啲和明星合照嘅相以为好猛料,呢啲就系呃人嘅伎俩,俾你骗一次够啦,希望大家唔好中佢招!(唔好抱住睇吓佢有几差嘅谂法去帮衬佢,咁样只会俾钱佢赚,我相信好多人嚟一次都唔会再返转头!)