2018-01-23 2117 浏览
亚波真系客气,送个奥巴马都戴紧嘅fit记牌运动表俾我做生日礼物。我不嬲都好颈锡d野,于是委托阿永同我订购左d保护贴同保护套。上星期我唔喺香港,佢交左俾星爷先,真系唔该晒阿永。约星爷饮茶,佢叫我嚟喱间彩云轩顺便攞货。好,顺便见吓佢个新抱亚嫣。我好少嚟将军澳,揾好耐至揾倒。去到星爷至话亚嫣唔得闲嚟,我darling即刻好失望,因为冇人同佢讲家乡话。好在星爷个孙有嚟(星爷叫个孙做小乌鸭,我darling成日喺屋企闹星爷点解咁叫个孙),我darling好happy咁同小乌鸭玩,争d唔记得食野添。好,叫茶再叫野食。茶壶印埋茶叶名,咁又好㖞,唔会搅错睇d餐纸,觉得价钱唔平,但d款式似乎几有创意。饿饿地,于是即时落单。冇几耐,突然侍应走埋嚟,目无表情高速话xx卖晒,冇问会唔会叫其他嘢代替就火速走左。哗,驶唔驶咁急呀,讲野温柔d好㖞。d贴心,乌冬同米粉味道都ok,蚌就靱左d。其间叫冲水,举手好耐都冇人埋嚟。到埋单时想攞张单,张单明明写住顾客单据,但侍应话唔俾得唯有影低喇。喱度d出品ok,但价钱唔平,同d服务唔太配合。

好,叫茶再叫野食。

茶壶印埋茶叶名,咁又好㖞,唔会搅错

印上茶叶名的茶壶

睇d餐纸,觉得价钱唔平,但d款式似乎几
有创意。

饿饿地,于是即时落单。

d贴心,乌冬同米粉味道都ok,蚌就靱左d。
碧绿鸳鸯蚌泡新竹米粉

唯有影低喇。

喱度d出品ok,但价钱唔平,同d服务唔太
配合。