2019-09-28 108 浏览
第一次写食评真系要写比你Vici Stage Thai restaurant 收费有问题既酒吧餐厅常常在app订枱食饭 见到依间新既泰菜酒吧就试试佢 同平时一样订左枱去到唔洗等位 有限时用餐 餐牌食物有折外 其他都会计返正价 叫左几款泰菜但味道一般唔够味亦唔够辣唔够正宗 都算!!!唔知系咪因为我地系经app订枱有折 所以服务员成日想赶我地走咁(成个场得6台客仲有枱啰)又唔肯比水叫先肯加水(隔离枱就不停加水)同埋成日未食完就过黎收碟而最后果碟未食完连我支叉同碟都收埋 而隔离枱2个女仔又唔见佢地收野真过份都算!!!黎得酒吧都预左你会收nuts费 食完哂野收哂杯碟最后比多盘爆谷(太天真既我以为送既)成晚又唔见你攞黎临走埋单先比多盘 到埋单收我2盘爆谷钱($30/盘有图有真相)仲要话计人头(唱k咩)好离谱啰 问题点解隔离枱唔计人头收爆谷钱呢?系咪因为我经eatigo 有折所以要收取额外费用?但事前完全无讲 系咪咁样揾人笨呢? 比左优惠客人又乱咁收取返费用咁即系点呢?最后我都无争论当比左贴士算但一定无下次 写依编野我想其他人注意一下依间店 希望唔会好似我咁比人乱收取不必要既费用 而又食到一肚气
收费有问题既酒吧餐厅

都算!!!