2024-06-05 788 浏览
第一次写食评,估唔到系嬲到要写负评,仲要系第一次帮衬依间,亦系最后一次帮衬!首先同同事买外卖时,对于餐牌有不明白问一句,都俾佢串话:「唔系一定要睇图,加钱咪可以转,唔明有咩问题!」咁唔明问下都正常,你做得生意,客唔明就应该解释,个餐牌图令人难明,会唔会系你餐厅要改进先岩,使唔使咁差嘅态度!之后问点解收个钱会贵过牌餐,又串话:「点呀!外卖要加钱!」仲要眼啤啤,其实你唔讲,客又点知要加钱,服务态度真系差到可以攞全港第一,仲要我哋买个两个包都唔热,又痴牙,一啲都唔好食!我前面有对外国人买野都系咁俾佢串,佢哋都用英文呻咗句!其实铜锣湾咁多餐厅茶餐厅既选择,真系唔需要俾钱买难受,仲要野食唔好食,加上世一差既服务态度,真系百年难得一遇,我同同事都唔会再帮衬,亦会叫身边既同事朋友唔好帮衬!
2024-06-05