2021-04-17
同朋友一齐黎练功😂 门外望入去以为只有几个座位, 原来入到去柳暗花明, 都算宽敞。但有些座位距离洗手间太接近, 感觉不卫生, 所以我地调左位置, 如果洗手间外隔一屏风会好好多!讲返食物, 主要有面食, 包类, 甜点, allday breakfast... 最特别莫过于佢地既名字: 赤炼神掌 (茄汁意粉), 桃花岛 (忌廉三文鱼意粉), 独菇剑法 (黑松露杂菇意粉) 等等, 三分形象七分想像😬我地点左草上飞 (大啡菇蕃茄粒意粉)及挪威北斗阵 (烟三文鱼沙律酱贝果), 𠮶bagel 有惊喜㖞, 青瓜同忌廉芝士好夹, 包又好软, 虽然唔系好食到芥末味😌 饮品就点了六脉神剑 (我最爱既flat white)同埋化骨绵掌(cappuccino), 随即来个评啡会议, 朋友好认真试, 又同咖啡师反应了我地一些意见, 能够互相交流才是练功既真谛!