2018-10-10 575 浏览
今日放假去左元朗泳池swim完,正想去揾食,行行下落雨,揾地方避雨时比我遇到j大呀(个招牌😈)。潮文有教,有j大既地方应该无咩伏既,抱住有瓦遮头既情况下又有个beat从五藏庙激烈禁同雨水crossover,一试新野既心情向舖头一步一步走向,睇睇j大大有几劲先。入到去望下个餐牌,食物相同食物名不断系我眼中飞入大脑,肚就不其然打了广东话九声声调报出食物既好味先后次序。我叫了个韩式鸡肉包,转餐加个cream soda,禁先系美式风格。五分钟左右包到,咬一啖,包既脆度刚刚好,feel到包系有烘,鸡肉加上韩式sauce,都系第一次食,果然店名无fake人,小店老板不会因小店开系横街,做足咪又系fastfood唔做足都有饱肚既感觉心态,加分。以呢个物价高到我都望唔到既小港口中,呢间快食小店又可以系我元朗食店list度留名了。

韩式鸡肉包餐
2018-10-09