2022-08-22
早排放假入咗数码港走走,再叹个Weekend Brunch $688/位入到去真系好舒服, 静静地唔太多人,个感觉就系去咗旅行放空咁,当日劲好天气心情加分呢个日式Brunch都好丰富,前菜都有五款㗎😋「牛油果蟹肉薯仔沙律」开胃清新,另一款系一盘三点「合鸭煮、𩽾𩾌鱼肝、三文鱼亲子啫喱配开心果酱」摆盘精致味道不错接住系「刺身及寿司拼盘」,吞拿鱼腩肥美牡丹虾鲜甜,仲有两款系「香煎鹅肝伴威士忌汁」及够薄浆炸脆「天妇罗拼盘」主菜有六款选择,「柚子味噌烧法国有机春鸡配茄子」烧得不错鸡肉都算嫩滑,试埋另一款「吉列日本和牛配黑松露酱伴南瓜蓉」呢个需另加$250,个味道配搭都好夹,入面仲有只温泉蛋,另会跟埋日本米饭及味噌汤,我坐窗边位望住出面鱼池及乌龟慢慢叹🐟🐢感觉好正啊~
入到去真系好舒服, 静静地唔太多人,个感觉就系去咗旅行放空咁,当日劲好天气心情加分 呢个日式Brunch都好丰富,前菜都有五款㗎😋「牛油果蟹肉薯仔沙律」开胃清新,另一款系一盘三点「合鸭煮、𩽾𩾌鱼肝、三文鱼亲子啫喱配开心果酱」摆盘精致味道不错
接住系「 刺身及寿司拼盘」,吞拿鱼腩肥美牡丹虾鲜甜,仲有两款系「香煎鹅肝伴威士忌汁」及够薄浆炸脆「天妇罗拼盘」 主菜有六款选择,「柚子味噌烧法国有机春鸡配茄子」烧得不错鸡肉都算嫩滑,试埋另一款「吉列日本和牛配黑松露酱伴南瓜蓉」呢个需另加$250,个味道配搭都好夹,入面仲有只温泉蛋,另会跟埋日本米饭及味噌汤,我坐窗边位望住出面鱼池及乌龟慢慢叹🐟🐢感觉好正啊~