2020-04-18 100 浏览
今日公司传出要大裁员,都真系收工揾野去甜下!约左同事一齐倾下呢个问题...后路要点行...落到旺角想揾个地方坐下...但都真系太多人...又话疫情唔出街...睇黎大家饿左好耐!行到去嘉乐呢边,不如买杯幸福饮下!同事都赞成就排队!佢要左杯 抹茶珍珠鲜奶,原来底下有草莓味珍珠,我叫佢俾左啖我饮,抹茶味够浓,有啖啖的苦涩味,唔会令人讨厌!而草莓珍珠口感好烟韧,有啖啖既士多啤味,好得意!而我梗系叫招牌啦!今日坚需要甜呀嘛!黑冬珍珠鲜奶,佢地既黑糖咁出阿,冇理由唔点!黑糖都真系女人既朋友,唔会甜到你拿喉,系顺既,配鲜奶既味道刚好,唔会过甜!佢呢道既珍珠劲正!香港既珍珠我只钟意两间,佢系其一!正 ❤️

行到去嘉乐呢边,不如买杯幸福饮下!同事都赞成就排队!

2020-04-06
下午茶