2016-04-02
系北角放工,就同同事过黎湾仔食个burger 倾下计relax 下,8点半左右到,可能时间尚早,得一对男女,坐左阵得返我地haha, 不过临走十半左右就反而突然好多人睇左阵menu, 唔算太多选择,好快就拣左signature double cheese burger, buffalo wings, 同melt cheese fries, 一d 都唔贵,系呢个地段叫抵haha, buffalo wing 6只都系$48,多d 人叫12只仲抵!都系60几左右。order 之后d 野食好快就上齐!逐样介绍:signature cheese burger,d 肉有d 入口溶化既感觉,唔错,钟意食肉既朋友应该会好开心buffalo wing 味道够浓,酸酸辣辣咁,好钟意!黎到一定要试!melt cheese fries, 薯条唔算好特别,d cheese keep 住都系酱状,可以淡淡cheese 都okmilkshakes 略嫌太多cream, 饮落啖啖都好有罪恶感😂😂本身谂住strawberry 会fresh d 既女士就未必岩喇落左单先见到呢个新burger,同朋友都劲想试,再问侍应已经
order 之后d 野食好快就上齐!逐样介绍:
buffalo wings