2024-05-07
Pici 🍽️📍沙田沙田沙田正街18号新城市广场一期2楼251号舖(港铁沙田站 A3 出口)❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎最近⋯⋯⋯ 放工约左朋友放工去食饭,但谂嚟谂去,都唔知食咩好?🤔终于比我发现左呢间位于沙田既意大利餐厅🇮🇹。先讲下野食啦🤓,真系芝士控必食🫕,小编点左款绿色既芝士面,真系好好味🤤。而大虾海鲜浓汁黑细面都唔错,大虾真系大只既🍤。另外,香草蕃茄酱青口亦都唔错👍🏻。餐厅内有酒饮(虽然小编比较少饮酒🍻),最出名既,就系意大利手工面😍,而餐厅既坐位都比较阔落,店员服务诚恳,价钱唔贵,绝对系一个聚会既好地方🎈,大家有时间可以去食下野啦😌。🌟Set For 1 一人尊享套餐 $2581前菜➕1意大利面➕1饮品🌟 Set For 2 二人分享套餐 $4882前菜➕2意大利面➕2饮品整体推介指数:❤️❤️❤️❤️❤️❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎
📍沙田沙田沙田正街18号新城市广场一期2楼
251号舖
(港铁沙田站 A3 出口)
🌟Set For 1 一人尊享套餐 $258
1前菜➕1意大利面➕1饮品