2021-07-26
番工好激气,同同事揾地方食饭呻下,周围餐厅/楼上cafe都好多限时,想倾耐D,唯有麻甩D食茶记....我地想叫蒸鱼,但唔识D鱼名即系会系咩味道,楼面就算好忙 (见佢地不停听电话接外卖) 都慢慢解答拣边条啱我地食,好亲切又好有礼貌,又问我地饮唔饮汤,好有家嘅感觉😂 即刻番工嘅闷气都消左D 😂😂呢度叫小菜仲送饮品!!我地叫咗4个小菜:酥炸鲮鱼球 ($58)唔油身,鲮鱼味重,连埋蚬芥酱汁点,啖啖肉好衬,我觉得呢个系呢度必点嘅姜葱清蒸三点鱼 ($98)有唔同嘅鱼可以拣, 我哋拣咗三点鱼,无乜细骨又好新鲜,睇鱼鮨就知,都厚肉金沙鲜鱿 ($98)咸蛋味重, 鲜鱿都大块马拉盏炒通菜 ($68)马拉盏辣味重, 通菜爽口茶记黎讲,呢度算多款式同有特别D嘅菜式,坐都坐得几舒服,每枱仲有消毒搓手液,员工都好乖无戴口罩戴到一半半咁,加分!呢度要变成我地放工聚脚地了
呢度叫小菜仲送饮品!!我地叫咗4个小菜:
酥炸鲮鱼球 ($58)
姜葱清蒸三点鱼 ($98)
金沙鲜鱿 ($98)
咸蛋味重, 鲜鱿都大块
马拉盏炒通菜 ($68)
马拉盏辣味重, 通菜爽口