2025-01-26
已经好耐好耐好耐冇出街食🍗身为一个自以为专业嘅食评家👨🏫而家仲要半只脚踏咗入厨房🧑🏻🍳经常出入街市🥒点可以唔出去吃吃喝喝吸收一下新知识呢?🤓揾到一个无敌嘅藉口👄就要揾一个容量大嘅朋友👅所以今晚邀请咗嘭嘭🐗食返只德国猪手🍖6:30准时到达🕢好在早😗到转头已经坐满马上点餐😋醉柠茶🍋先嚟一杯🥃柠茶🍋真系极品😻酒精浓度啱啱好我觉得系上一代longIsland嘅进化版😂茶同埋酒精嘅浓度再次调配加上香橙片🍊啱晒我依啲唔饮太重酒精味嘅人🥰重点系叫德国咸猪手送两杯芝士肉酱玉米饼🍕我要咗牛肉馅🥩依个送酒真系冇得输🙌🏻粟米片脆脆加芝士拉丝🤤最钟意就系加咗青辣椒🌶️令到工作辛苦一日再次醒神💪🏻德国咸猪手🍖主角出场🤙🏻正宗咸猪手嘅味道😂外脆内软鲜嫩多汁💦啖啖肉满足晒我哋两个食肉兽🐗🦄其实好想拎走旧猪骨返去煲汤🍲特色鸡翼🐔水牛城辣汁、蜜糖芥末、威士忌烧烤,一盘鸡翼三种口味😚香喷喷冇雪味❄️食一只鸡翼再食一条甘笋条🥕梅花间竹就唔会有油腻嘅感觉😋仲要半价食饱饱同嘭嘭🐗继续饮啤酒🍻佢饮咗四杯大满足嘅晚上🙌🏻
6:30准时到达🕢好在早😗到转头已经坐满
马上点餐😋