2021-09-06 2324 浏览
疫情关系,真系好耐无去过酒吧饮野倾计,今次终于去到一间尖沙咀上楼bar轻松一下,真系几开心,而且估唔到佢既野食仲要几正。因为饮野关系,我地叫既野食都系送酒小食,不外乎都系煎炸野。依间酒吧煎炸野都几出色,可惜挂住食无影到薯条🤣。佢既薯条好好食,炸得刚刚好,唔会太厚粉,外脆,内香软,啖啖香口薯仔肉,普普通通点下茄汁都已经好足够。炸鸡配薯条本身对依个小食无乜期望,谂住都系普通又干又鞋口既炸鸡肉,始终酒吧都唔系食野为主,但佢个炸鸡都做得几好,炸完都保持到肉汁,唔系炸定再翻炸既街边小食层次,我地一共叫左两盘依款炸粒薯条,所以都想推介大家试试。👍🏻同埋依间酒吧最特别系有枱波打,虽然我唔识打,但几个朋友一齐玩一个钟都几开心,而且无记错都唔太贵,好似百几蚊一个钟,尖沙咀黎讲都算系咁。👍🏻Overall黎讲间吧都算唔错,价钱都合理,唯一唔系好当晚食物选择比较少,可能因为疫情,厨师都唔洗番工,希望可以早日回复正常。

炸鸡配薯条

2021-06-03