2018-07-01
今日难得全家人去食放题,八点半去到已经全院满座,好彩book咗位,所以只系等左一阵,已经有卡位坐舖头好细心,一开始已经准备咗啲小食同埋唔同种类嘅酱汁喺枱面,加分!食物种类繁多,赞海胆同生蚝:新鲜,每人限定一份,任选其一。刺身:好多唔同种类,亦都好新鲜!连唔识生野嘅朋友都啱,因为有玉子、蟹柳、熟章鱼、斋鲍片同熟蟹钳一开始食咗泰式凤爪 & 牛油焗杂菇 & 柚子大虾沙律,开开个胃先!寿司、军舰同卷物:嗌咗蟹子军舰、玉子寿司、花之恋、火焰松叶蟹柳寿司、牛油果软壳蟹卷同神户和牛卷。卷物值得一赞!海老、紫番薯、温室南瓜、冬菇、松叶蟹棒、多春鱼天妇罗。新鲜炸,炸得啱啱好,good避风塘一口豆腐、芝士烧黄金沙律开边虾、盐烧活海虾、日式汁烧鸡肉串、北海道烧扇贝榴梿炸弹、吉列炸虾、一口芝士、冲绳网纸虾卷、日本芝麻鸡翼、韩国蜂蜜芥末炸鸡韩国酱烧猪颈肉 & 招牌炒蚬铁板马拉盏炒通菜 & 松叶蟹粥寿喜烧 & 麻辣火锅:每四个人可以拣一锅寿喜烧或者韩式部队锅。今晚我哋全家人都食得好饱,满载而归
食物种类繁多,赞
海胆同生蚝:新鲜,每人限定一份,任选其一。
韩国酱烧猪颈肉 & 招牌炒蚬
铁板马拉盏炒通菜 & 松叶蟹粥
今晚我哋全家人都食得好饱,满载而归