2009-06-08
download左张tony roma's的$100coupon,好似几抵咁,就上左黎试下6:30pm到o既时候只有两台客,环境好清静坐低就叫左杯Tony's Delight,happy hour有买一送一,咁$38两杯都OK抵我个人认为有D似fruit punch,几好饮叫完野之后,好快就拎左D面包黎面包软熟,暖暖地,几好味3个人食左:薯皮($48)(happy hour好似appetizer有8折) 未至于劲好食,过得去咁啦。我嫌佢太薄,好难拎,未能食返好耐之前系shooter食o既味道The family feast($298) 有3块骨,两只鸡脾,4个粟米,菜,炸虾骨 好有BBQ风味,肉唔un唔鞋,唔错鸡脾 好嫩,不过无乜味粟米 好甜,正! 中和返D肥腻野炸虾 麻麻地,普通野菜 我唔钟意个汁,食剩好多整体黎讲唔系特别好,普普通通咁啦可能人小的关系吧,服务既周到,久唔久会同你换碟,食完面包会帮我地清返D面包碎,经常帮你加水,一般o既野都做齐晒用左$100 coupon,埋单$311.2无coupon就唔系好抵食
6:30pm到o既时候只有两台客,环境好清静
我个人认为有D似fruit punch,几好饮
叫完野之后,好快就拎左D面包黎
面包软熟,暖暖地,几好味
3个人食左:
骨 好有BBQ风味,肉唔un唔鞋,唔错
鸡脾 好嫩,不过无乜味
粟米 好甜,正! 中和返D肥腻野
炸虾 麻麻地,普通野
菜 我唔钟意个汁,食剩好多
整体黎讲唔系特别好,普普通通咁啦
用左$100 coupon,埋单$311.2
无coupon就唔系好抵食