2011-09-22
因为pigpig话好想试下呢间野, 所以明明吸引唔到我, 我地都决定一试,.入到去. 安排我地坐起内堂, 面对住厨房, 隔离就系洗手间.. 劲大阵味.. 未食已想反胃,. 最后掉左住近门口. 隔离系咁有人出入.好似比人望住我食野咁.. 算啦. 都算坐得几舒服, 干净,(感觉无小强feel)餐牌,. 冇咩野好食咁. Me. 牛肉炒乌冬唔知点解会系酸酸地罗 唔通变坏左? 连d 牛肉都可以.. 好难食.完全FEEL 唔到D 乌冬同我起百佳买个D 有咩分别.Pigpig .. 麻辣汤底乌冬, + 炒鸡球. (其实本人觉得个𩠌同乌东真系好唔夹).. 佢觉得可以接受既. 不过唔值咁既价钱罗.一路食一路谂.. 系咪真系我地既问题.? 咁难食但KEEP 住有人入黎食/
入到去. 安排我地坐起内堂, 面对住厨房, 隔离就系洗手间.. 劲大阵味.. 未食已想反胃,. 最后掉左住近门口. 隔离系咁有人出入.好似比人望住我食野咁.. 算啦. 都算坐得几舒服, 干净,(感觉无小强feel) 餐牌,. 冇咩野好食咁. Me. 牛肉炒乌冬
完全FEEL 唔到D 乌冬同我起百佳买个D 有咩分别. Pigpig .. 麻辣汤底乌冬, + 炒鸡球. (其实本人觉得个𩠌同乌东真系好唔夹).. 佢觉得可以接受既. 不过唔值咁既价钱罗. 一路食一路谂.. 系咪真系我地既问题.? 咁难食但KEEP 住有人入黎食/