2017-08-19 1737 浏览
 放题最好既就系比左入场费,可以任食,对于大食之人如我,唔洗就住价钱,想食几多就食几多,够晒开心。 一嚟就order几份三文鱼先啦,好新鲜!  火焰芝士大虾烧: 烧完就即刻拎出嚟,食落口仲feel到少少热,最正系半熔既芝士痴落只虾度,爽口得嚟又有熔熔地芝士!  因为系订座,所以每人都有一只黑松露鲍鱼,比起刺身鲍片好食好多,不过每人只有一只咋,真系要好好珍惜。  本来我都谂住点一两只松叶蟹蟹脚试试,根据过往经验都系劲难拆d肉出黎跟住就放弃左,但呢个喺厨房预先处理,到我地面前已经整碎好多,我地只需要将壳拿开,就可以见到蟹肉啦,劲方便呀!仲要有劲多蟹肉,一定要点!  最后食到劲饱,都唔太食得落甜品啦,好彩佢D甜品细细件,4个人一齐食都总算可以一齐Share每样都可以每人细细啖试下。我地食左新出既粉红佳人,比起其他甜品卖相靓好多!食落去好似系慕丝蛋糕咁,都几好味架!
2017-08-10