2016-10-17 3083 浏览
系观塘番工星期五放工想食餐好既,一早BOOK定系公司附近呢间放题,佢地环境装潢得好令,系我去过最好既一间!!!一坐底就梗系叫个海鲜拼盘啦!!!!!一班同事既好处就系可以咩都食下,所有刺身望落去都好新鲜有光泽,个人就比较中意食甜虾,佢地既甜虾非常大只而且十分鲜甜!!!!我一个人都食左几十只!!!另外,佢地既三文鱼好肥美好厚身,螺肉都好大粒好有口感。一日唔食饭都觉得无食过野咁,就叫左个黑松露海鲜炒饭,好香既黑松露味,第一次食用黑松露炒既饭,感觉好新鲜。配合海鲜去炒,整个鲜味提升左好多!!!仲叫左个鱼头送饭,煎得好香,一D都唔腥😛牛肉寿喜烧落重料,有好多片牛肉,牛肉未完全煮熟,因为佢地计算埋上菜后会浸熟!!牛肉味道重,唔会好"UN",汤底有D甜甜地,仲有一D其他既配料。海胆亲子花之恋有海胆同鱼子配三文鱼卷, 以放题既海胆黎讲,真系好唔错,味道几甘香甜品方面可以ORDER,出面都有D雪糕同雪条,选择十分多!!!