2022-06-21
👏𠮶种类多到你有选择困难症,如果你啲朋友偏食同埋腌尖呢度一定会有一款啱佢哋嘅!👏有level 1,2,3 俾你选择, 我就拣咗level 2。因为有多啲海鲜同刺身俾你拣。我最钟意食刺身因为唔会肥呀嘛。见到只刺身船除咗可以疯狂打卡之外质素有惊喜㖞。系超新鲜同埋喺厚切㗎。👏啲烧肉有好多唔同嘅口味,无论猪牛鸡都可以仲有串烧可以烧㖞,我钟意食麻辣系列嘅。同特别到连鸡泡鱼干都有得烧,越点越兴奋。👏 烧海鲜当然系生蚝最吸引,芝士生蚝好香㗎我个朋友丧食唔停手。深海大虎虾就系我最爱啦。因为我最钟意食虾膏。👏啲嘢食都嚟得快唔会好似其他放题咁样叫极都唔嚟。密密食密密嚟😂👏另外佢个酱料调味㗎真系好吸引㗎有孜然粉咖喱粉海苔粉黑椒粉同埋神灯有啲辣油㗎大大提升食物嘅口味。👏另外仲有好多炸物热盘熟悉俾你拣连点心都有㖞 (熟食) 。我哋会推介呢个明太子鸡翼真系新鲜热辣炸出嚟㗎。👏个朱古力喷泉劲吸引啰同埋呢劲多嘢饮嘅选择㖞唔会剩系得啲汽水可乐啊咁样连啤酒都有得饮呀啤一啤佢。同埋Level two可以有得饮叫嘅可以叫珍珠奶茶啦我就叫咗杯菠萝冰啦。安格斯烧肉水产放题-370/person -120 分钟
安格斯烧肉水产放题-370/person -120 分钟