2021-03-07 479 浏览
如果你想食放题 all you can eat, 请不要浪费金钱。星期六lunch time 去左食all you can eat, 价钱$280, 放题系无纸tick, 亦冇枱号, 侍应落单系冇用纸写, 所以永远漏单同黎错野。我的经验系叫左6次串烧都冇上到, 第7次终于都有, 但都系黎错既. 餐厅侍应人手唔够, 举极手都冇人理, 成餐饭就系不停举手。坐低后职员告知第一round 会将menu 的前菜/卷物/刺身/串烧全部送上, 主食同Salad choose one之后你再加你想食既野. 一坐低黎左Salad 后, 我等左1 个钟都未上到第一round 的刺身, 而主食系冇送过黎。今次放题的刺身只系食左2碟, 第2碟的刺身带子和虾都唔新鲜的, 三文鱼同油甘鱼冇叫都黎左, 而order 的三文鱼子反而就冇黎.  因为刺身唔新鲜🤢, 所以亦冇再叫。我会black list 呢间餐厅

今次放题刺身只系食左2碟, 第2碟的刺身带子和虾都唔新鲜的, 三文鱼同油甘鱼冇叫都黎左, 而order 的三文鱼子反而就冇黎.  因为刺身唔新鲜🤢, 所以亦冇再叫。

我会black list 呢间餐厅
2021-03-06