2024-12-01
朋友超级钟意食日本放题,今次去呢一间正正系旺角地铁站出面,超级方便,一上到去都已经有好多人等紧位,而时段系8:30后入座,所以价钱有抵左$268🤭一入到去环境都尚算宽敞,出面分咗熟食区、饮品区、甜品区、雪糕区、亦都有清酒区。而一如以往食放题一定系会食刺身先嘅🤭好多款刺身都叫咗而自己最钟意食系三文鱼同埋甜虾,全部都非常之新鲜,好好食😋🍣寿司方面都有超级多款式,当中自己最欣赏最喜欢食嘅就系盐烧左口鱼边寿司,有入口即溶嘅感觉,超级好食,食完要再encore😋🐮熟食方面要大赞佢嘅和风牛柳粒,超级好食,味道超级浓郁,熟到控制得非常之好,口感唔会话非常之韧,出色😋另外佢嘅盐烧牛舌,盐烧鸡翼,盐烧鸡软骨等等都系超级好食,一定要叫🤭🥩另外因为天气冻嘅关系,好想食啲暖笠笠嘅嘢,所以就叫咗雪花牛锅,呢个超级惊喜,佢个牛肉嘅熟度系非常好,再加埋浓郁嘅汤底,非常值得推介😋🍦甜品亦都有好多选择,自己就主力系食雪糕,因为佢有超多款式,塞满咗两个大雪柜、非常吸引😍最后最后要提嘅一定系佢嘅马来西亚榴梿,呢个榴梿雪到冻冻地,味道系超级有榴梿味,外皮系脆嘅而内里系非常软,超级好食,亦都系必定encore嘅一个项目😋大家快
🍣 寿司方面都有超级多款式,当中自己最欣赏最喜欢食嘅就系盐烧左口鱼边寿司,有入口即溶嘅感觉,超级好食,食完要再encore😋
😍最后最后要提嘅一定系佢嘅马来西亚榴梿,呢个榴梿雪到冻冻地,味道系超级有榴梿味,外皮系脆嘅而内里系非常软,超级好食,亦都系必定encore嘅一个项目😋大家快啲book位去试吓啦☺️