2019-04-06 139 浏览
约咗个朋友出嚟食晚饭,放题专业爱好者又出动了,之前呢个朋友话呢间放题好食,地点在旺角,加上呢间餐厅好近地铁站,好容易就揾到。行到入去之后,职员带位,呢间餐厅环境都几大,座位都好阔落,唔会话好挤迫,所以都坐得几舒服。菜单方面亦都有好多唔同嘅选择几多元化,有好多张落单纸,睇到眼花撩乱,搞到我地咩都想食,样样野都睇落好吸引。order纸落,少量嘅熟食同冷盘可以喺出面拎。 店员上菜快, 落单后等一阵就有得食!刺身就一定唔少得!我地叫左 三文鱼 油甘鱼 吞拿鱼 带子 甜虾😍😍😍 好新鲜,average以上,可以追加。仲有好多卷物和军舰手卷选择 :芝士软壳蟹卷 海胆墨鱼 🦑 墨松露酱玻璃虾😋 又有海胆手卷 烧曼鱼手卷👍🏻重点介绍系呢度既热食,一d都唔马虎,全部都热辣辣,特别想介绍蒜容炒带子和牛柳粒,比其他放题餐厅整得更好食!另外仲有 烧菠萝 🍍牛油粟米🌽炒蚬  烧牛舌 炸鸡软骨 天妇罗🍤虾 蟹柳 南瓜.....天妇罗都炸得都好好, 唔会太多粉 ,虾食落系爽口!甜品都有好多款雪糕雪条可以食😋😍🍦🍮🍰饮品方面款式都几多,主要系罐装汽水、果汁为主,有茶类。另外仲有啲啤酒、清酒、自家饮品同热饮可以拣。价钱

order纸落,少量嘅熟食同冷盘可以喺出面拎。
店员上菜快, 落单后等一阵就有得食!

天妇罗都炸得都好好, 唔会太多粉 ,虾食落系爽口!

甜品都有好多款雪糕雪条可以食😋😍🍦🍮🍰

价钱又唔贵,又多选择,比其他放题餐厅质素更佳,系一个晚餐几好嘅选择!!
2019-02-22
  • 蒜容炒带子