2024-06-28
唔知有冇人同我一样唔知食咩好嘅时候好钟意食放题🤩因为真系可以食到好多种类嘅嘢 唔会选择困难今次介绍呢间新开嘅日式放题主打任食寿喜烧🔥Level 5一次过可以食到115样😍😍每人仲有一份日式疏乎厘班戟🥞-🥢原只龙虾刺身龙虾刺身都真系几少见,意想不到竟然都几新鲜又厚肉😆唔系好大浸冰雪味🥢肉类佢哋嘅肉种类有好多!包括山形县产藏王和牛上肉、赤身肉、牛舌。佢哋和牛既质素好高,雪花分布都好靓,而且牛味好重🤤!每位加$100可以食埋A5霜降黑毛和牛🥩一定要点埋蛋浆食!牛味同蛋味劲夹,入口即溶,加上甜甜地既寿喜烧冇得输❤️🔥🥢刺身,寿司刺身有帆立贝,季节鱼,三文鱼,另外每位加送寿司拼盘,有大拖罗、中拖罗、赤身、油甘鱼、鲷鱼、炙烧和牛同三文鱼腩。寿司种类都几多,鱼肉新鲜又厚,拖罗嘅油脂直接喺口入边爆发出嚟😍😍🥢炸物炸物嘅种类都超级多!有日本广岛蚝、鲍鱼、芝士年糕、迷你一口芝士、蟹肉忌廉薯饼、炸鸡同炸饺子等🫶全部都系我嘅最爱,新鲜出炉热辣辣,都几唔错。-佢哋既和牛质素真系唔错,完全对得住个价钱💰依家佢哋仲有个开张限定每4人会送原只龙虾刺身🦞(只限Level 5)想试嘅就唔好错过啦
唔知食咩好嘅时候好钟意食放题🤩
🥢原只龙虾刺身
🥢肉类
🥢刺身,寿司
🥢炸物
佢哋既和牛质素真系唔错,完全对得住个价钱💰
依家佢哋仲有个开张限定
每4人会送原只龙虾刺身🦞(只限Level 5)
想试嘅就唔好错过啦