2016-12-15 2996 浏览
中学同学庆祝圣诞节,唔知食乜,放题就实无死啦!乜都有得食,唔使烦朋友介绍尖沙咀三木唔错,即管试吓!刺身都唔错,点左三文鱼,北寄贝,象拔蚌,甜虾,带子等等,全部都唔错去亲食放题我就一定食牛油炒粟米粒,但系呢一间嘅牛油粟米粒冇乜牛油味,又唔够甜,实在有啲失望其他热食例如炸虾天妇罗多春鱼天妇罗等等都几好食,朋友就最钟意食佢嘅南瓜天妇罗同埋番薯天妇罗啦串烧都几好味,尤其是烧墨鱼咀,认真一流,必食推介最后我哋事先同店员有私底下夹过,如果我哋点甜品嘅时候嗌左芝士饼,帮我地喺上面插支蜡烛,最后芝士饼上咗嘅时候冇蜡烛,然后店员仲行埋黎问我地系咪要插蜡烛,当堂全都人呆左,然后佢讲声唔好意思就走左,好彩最后另一个店员有插支蜡烛系个芝士饼上面俾返我哋补救,咁都好啲如果钟意食放题嘅朋友可以试吓呢间,价钱唔贵,甚至可以话平,坐得都几舒服,唔会好迫夹!
朋友介绍尖沙咀三木唔错,即管试吓!
串烧都几好味,尤其是烧墨鱼咀,认真一流,必食推介
庆祝纪念
生日