最开心系咩?当然系忙完一个星期之后同朋友去食餐正放题啦😍 今次呢间系八幡屋日本料理都系朋友介绍嘅!点解会㨂间?因为佢有生蚝同埋带子!两样都系我嘅至爱!虽然呢两个都要加钱升级,但系升级都觉得好抵!首先讲下刺身先!有三文鱼、甜虾、八爪鱼、北寄贝呢啲都好新鲜!佢嘅刺身都好厚身好正,够晒冻💁🏻除咗刺身,一样好值得推介嘅就系自制章鱼烧!呢到嘅店员都好有心机,教我地点样整!真系好玩又好食,今次第一次整真系好有新鲜感好好玩!未玩过嘅真系要试下呀!每粒都有八爪鱼好大粒架😍小食我地叫咗唔同嘅炸物,有鸡软骨粒、炸芝士年糕、芝麻鸡翼等等!芝麻鸡翼要特别推介!佢一上已经好香,鸡翼迷一定要试啦🤘🏻🤘🏻🤘🏻首先炖蛋嘅外观唔错,端上黎嘅时候传黎阵阵蛋香,食一啖之后感觉味道唔错,比平常系屋企整嘅更浓蛋味。而且炖蛋唔只有蛋白,仲有唔少海鲜,例如三文鱼肉、蟹柳等,为炖蛋带黎少鲜味,让我地觉得好惊喜,呢炖蛋绝对值得一试👍然后我们食咗生蚝,佢嘅卖相唔错,生蚝上布满唔少葱丝同辣椒碎。食一啖以后,呢个生蚝好新鲜、味道鲜美,完全冇腥味,令我地食完一只又一只,好满足☺至于雪糕都有好多味,仲有雪米糍同雪条!本身仲想食埋泡芺添,但实在太

至于雪糕都有好多味,仲有雪米糍同雪条!本身仲想食埋泡芺添,但实在太饱了😞今次呢间放题真系好正,真心推介呀💁🏻
2017-05-02