2019-08-01
今晚请同事食饭,答谢佢之前请过我,工作上又帮助我xD 返工开咗全日会,放工后近近地拣咗呢间餐厅。佢咩都食,所以我地咩都食个餐牌几靓必食嘅当然系鱼生啲三文鱼好厚切,唔洗点豉油/落柠檬汁都鲜味~我尤其钟意食甜虾,美中不足嘅系得三只唔够多><话说见到以下呢个推广优惠好抵,有哂我中意嘅嘢食啊!电击鸡翼究竟系乜?原来系又甜又辣嘅鸡翼,好鬼马,我第一只食到甜,同事话辣;第二次就相反.. haha其实𠮶五只鸡翼得一边骨,好方便食。至于个薯条,好似有啲蜜糖味,唔油左边𠮶碟系安格斯牛扒他他沙律🥗配埋黑醋味道自然,不过食到个底有好多水,可能洗得干净?呢个系帆立贝黄金烧,好多洋葱芝士,元贝都唔止一粒仔,我本身麻麻哋洋葱,觉得味道重咗少少。除咗小食同沙律,当然都要有饱肚嘢。呢个樱花虾鲷鱼汤泡饭加咗热水之后新鲜滚热辣菜好多,樱花虾就唔系好多,有啲调味料自己加落去,平时都比较少咁食最后就系呢个宇治抹茶芭菲,个雪糕真系超级正!抹茶味甚浓,唔算好甜,特别钟意𠮶啲粉红色同蓝色好有咬口嘅糯米饼,好睇又好食!大推!其实眼见餐牌仲有好多其他款甜品选择,不过都系以抹茶同牛奶为主,我下次要试其他款!食得好开心
个餐牌几靓
话说见到以下呢个推广优惠好抵,有哂我中意嘅嘢食啊!
电击鸡翼究竟系乜?
食得好开心